Hoppa till sidans innehåll

Träning


Välkommen att träna med oss!

 

Vårt motto är Breddidrott med plats för topp! Är du en erfaren löpare eller nybörjare? Spelar ingen roll! Hos oss får alla plats och våra erfarna löpare delar mer än gärna med sig av goda råd och tips. 

Vi tränar tisdagar och torsdagar kl 18 och tidigt på lördagar (se träningschemat för vilken tid som gäller för tillfället). På vinterhalvåret träffas vi vid den röda byggnaden närmast parkeringen vid Lillegårdens idrottsanläggning. På sommarhalvåret träffas vi vid omklädningsrummen på Billingehusbadet. För uppdaterad information se vår Kalender i menyn till vänster.    

Våra tränare heter Håkan Hellberg, Anders Herngren, Stefan Karlsson, Andreas Melin och Björn Furhoff. Du får mer information genom att maila oss på This is a mailto link.   

VARMT VÄLKOMMEN!

Träningsprogrammet hittas i Kalendern 

Lördagarnas långpass passar alla löpare!

 Grupp 1 är ute i cirka 75-90 minuter i lugnt tempo

Perfekt för dig som vill komma igång med längre löpdistanser och kanske siktar på att springa halvmarathon eller bara vill ta det lite lugnare på träningspasset. 

Grupp 2 är ute cirka 2-2,5 timme i något snabbare tempo

För dig som har vana att springa lite längre distanser och vill hålla ett något högre tempo eller varit med i grupp 1 ett tag och vill öka sträcka och hastighet.

Gemensam start för båda grupperna (vid Billingehusbadet omklädningsrum sommartid och vintertid på Lillegårdens idrottsområde vid den röda byggnaden närmast parkeringen). 

Bildöversikt Lillegården:

 För mer information, kontakta Lars Johansson på tel 0706-88 70 09.

 OBS! Genom att delta på våra träningar och tävlingar samtycker ni till att namn och bild kan komma att publiceras på vår hemsida och/eller i vårt webbalbum. Vill ni bli bortplockade, maila till oss på This is a mailto link.

Uppdaterad: 02 JAN 2018 23:59

Gilla oss på Facebook:

Besök gärna våra sponsorer:

Umara AB

 

Veckans besökare

Totalt antal besökare

Postadress:
IFK Skövde FIK av 1991 - Friidrott
Stefan Karlsson, Slingvägen 12
54140 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info