Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till IFK Skövde Friidrotts diskussionsforum/gästbok för löpning!

Här kan du skriva om allt som rör vår föreningsverksamhet och diskutera med andra medlemmar.

Är du redan nu inställd på att följa god nätetikett, hålla en trevlig ton och en god nivå på ditt inlägg kan du börja skriva på en gång. Annars vill vi gärna att du läser våra regler för IFK Skövde Friidrotts gästbok.

Observera att all information om vår verksamhet hittar du här på hemsidan. Men om du inte gör det, så kan du använda e-postadressen till höger, och skicka din fråga till klubben för att försäkra dig om ett snabbare svar.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 december 2009 18:37 av conny svensson

Grundträningsfasen

UPPBYGGNADSPERIODEN.

Här gäller det att bygga upp en stabil grund genom lnga lugna träningspass. Målet med träningen är ATT STÄRKA KROPPEN så att den blir redo att tåla den intensivareträningen.Träningen ska förbättra uthålligheten ock hållfastheten i kroppenfrämst medhjälp av träningspass som genomförs med låg till medelhård intensitet Det är också i denna fas som du kan hitta dina svaga punkter . t.ex. dålig muskelstyrka ellerbristande smidikhet.

25 oktober 2009 23:02 av Gunnar Svanteson

Bra gjort!

Snyggt jobbat med bilder så snabbt - alltid kul att se, och även resultatlista, om än preliminär, trots strul och 10 timmars manuellt arbete - mycket tuffare än loppet. Keep up the good spirit!
Ha de
Gunnar

25 oktober 2009 19:19 av skandal

skandal

resultat fiaskot i billingehusloppet är pinsamt många kommer säkert inte tillbaka tips lämna tillbaka anmälningsavgifterna och be om ursäkt hoppas ni skickar ut alla priser

25 oktober 2009 17:45 av löpare

vem vann billingehusloppet

Förstår att ni haft problem med tidtagningen i årets billingehuslopp men ni kan väl lägga ut vem som var först i mål det behövs väl inga klockor för att se vem som var först över mållinjen, MVH en trogen löpare

18 oktober 2009 09:35 av Birgitta Karlsson

Hej löparvänner!

Vilken trevlig hemsida vi fått!
Japp, då var säsongens sista lopp avklarat för min del. Igår var vi sex löpare från IFK Skövde som sprang Växjö Marathon, väldigt blåsigt lite tradigt att springa 8 varvsbana men nu är man den erfarenheten rikare. Magen började krångla efter halva loppet vilket aldrig hänt förut så jag får vara nöjd med loppet ändå.Nu får man ladda om batterierna för nya utmaningar nästa säsong.
Vi ses!
Birgitta Karlsson

1 oktober 2009 22:50 av Stefan Ödman

Uppladdningen

"Uppladdningen" är ren propaganda och reklam gjord av Kungsörnen och Axa m fl företag med syfte att öka försäljningen av deras egna produkter.
Såvida inte IFK får betalt av dessa företag för att sprida den desinformation som "Uppladdningen" innehåller föreslår jag att dessa länkar tas bort.

1 oktober 2009 21:30 av Peter Kylänperä

Hemsida

Hej.

Vilken fin hemsida!

Äntligen så har man kunnat börja att jogga/löpa lite igen efter knä operationen.

Man är bra sugen på att börja tävla men det blir nog inget i år men nästa år blir det förhoppningsvis en del tävlingar med tuffa dueller ute i löparspåren.

Jag önskar alla löparkollegor i föreningen en trevlig höst.

Med vänliga löparhälsningar / Peter Kylänperä

1 oktober 2009 21:00 av Amanda

Träna ihop med er

Är intresserad av att träna ihop med er och även tävla. Skulle även behöva hjälp med att få ut mitt löpsteg. Vilka dagar och tider tränar ni? Är det bara att komma upp och hänga på? :)
Träna på! Mvh Amanda

1 oktober 2009 10:37 av Gunnar Svanteson

Nya hemsidan

Snyggt och fräscht - Grattis!

Gilla oss på Facebook:

Besök gärna våra sponsorer:

Umara AB

 

Veckans besökare

Totalt antal besökare

Postadress:
IFK Skövde FIK av 1991 - Friidrott
Stefan Karlsson, Slingvägen 12
54140 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info